کرم و خامه گیرهای گیاهی چه مواردی دارند؟

Category: اخبار زیبایی پوست و مو | No comments


داشا شور


Dasha Shor یک تحلیلگر جهانی مواد غذایی در Mintel ، متخصص در پروتئین های حیوانی ، لبنیات و گزینه های دیگر آنها است. داشا که یک متخصص رژیم غذایی است ، به تخصص و تجربه تغذیه و علوم غذایی خود متکی است و همکاری در کار با شرکت های کالا ، خدمات غذایی و CPG را برای ایجاد بینش های عملی برای صنعت غذا و نوشیدنی انجام می دهد.

در حالی که نوآوری خامه و خامه به طور قابل توجهی گسترش یافته است ، رشد آینده به رفع نگرانی های فرآوری و تطبیق پذیری با قابلیت استفاده از لبنیات بستگی خواهد داشت.

خامه گیرهای گیاهی برای رسیدن به لبنیات باید به نوآوری خود ادامه دهند

نسبت تولیدات کرمی و خامه دار حامل ادعاهای “مواد وگان / فاقد حیوانات” طی پنج سال گذشته افزایش یافته است ، اما هنوز هم کمتر از 10٪ از بازار جهانی را نشان می دهد.

در همین حال ، بخش قابل توجهی از مصرف کنندگان علاقه خود را برای کاهش مصرف غذاهای حیوانی ، از جمله لبنیات اعلام کرده اند. به عنوان مثال ، یک چهارم آلمانی ها خوردن محصولات حیوانی کمتر (به عنوان مثال لبنیات ، گوشت) را به عنوان یک ماده غذایی و نوشیدنی بعد از COVID-19 ذکر می کنند.

این نشان دهنده فرصتی برای نوآوری بیشتر در فضای کرم / کرمی است تا مشتریانی را که به دنبال افزودن تنوع بیشتر به وعده های غذایی خود بدون غذاهای حیوانی هستند ، جلب کند. برای ادامه مسیر رشد ، کرم ها و خامه های گیاهی می توانند ترس از فرآوری و رفع تقلید لبنیات را با تغییر سطح چربی و ایجاد طعم و مزه بسته بندی برطرف کنند.

نوآوری خامه ساز و قهوه گیاهی راه طولانی را طی کرده است

نوآوری کرم و کرم از محصولات اساساً سویا بدون نشانه های استفاده به پیشنهادهای کاملاً برچسب دار با کاربردهای متنوع و مشخصات مواد تشکیل دهنده تبدیل شده است.

برخلاف روزهای اولیه “کرم سویا” ، کرم جو دوسر Earth’s Own Culinary Edition برجسته می کند که این محصول با جو دوسر تهیه شده توسط کشاورزان کانادایی با استفاده از 7 برابر آب کمتر از شیر بادام یا گاو تهیه می شود و می تواند مانند خامه استفاده شود.

کرم های گیاهی به طیف وسیعی از کاربردهای آشپزی گسترش یافته اند

نوآوری نه تنها جایگزینهای کرم مایع بلکه پودرها ، مواد افزودنی زده شده و حتی خامه ترش را نیز در بر می گیرد که می توانند در تهیه دستورالعمل ها از مواد لبنی استفاده کنند.

یک پایه خامه ای ایده آل برای دستور العمل ها
کرم سویا پخت و پز ارگانیک Provamel با 17٪ چربی دوباره راه اندازی شده است. این محصول با سویای ارگانیک از انواع حاوی پروتئین با کیفیت بالا تهیه می شود و روغن آفتابگردان به آن افزوده می شود تا یک پایه خامه ای ایده آل برای همه دستورها (نروژ) ایجاد کند.

خامه ترش بدون لبنیات
کرم ترش Wayfare از لوبیای کره و جو دوسر استفاده می کند تا یک بافت خامه ای تر ایجاد کند. گفته می شود محصول کوشر ساده ، خوشمزه و شگفت انگیز است و فاقد لبنیات ، GMO ، گلوتن ، سویا و کلسترول (ایالات متحده) است.

تاپینگ شلاق زده شده
AH گیاه جایگزین برای کرم زده شده با روغن نارگیل برای یک جایگزین بدون گلوتن و شیر به جای خامه زده شده سنتی ساخته می شود (هلند).

نوآوری کرم قهوه به عملکرد ، عملکرد و طعم های فصلی کمک کرده است

آماده کف کردن
جو دو سر ابریشم بله سفید کننده قهوه وانیل ادعا می کند که حاوی غنای خامه لبنیات و تغییر شکل دهنده جو مصرف کننده (کانادا) است.

خامه گیر کاربردی
کریمر Superfood بدون شیرین Laird Superfood به عنوان یک سوخت گیاهی تمیز توصیف می شود که گفته می شود باعث افزایش انرژی به قهوه ، چای ، اسموتی ها و غذا می شود. این ویژگی از مزایای نارگیل و Aquamin کمک می کند تا در طول روز (ایالات متحده) به انرژی کمک کند.

طعم های فصلی
Nut Pods Cinnamon Swirl Almond + Creamer نارگیل. این کریمر وگان با نسخه محدود به طور طبیعی طعم دار است ، از مواد ساده شیرین نشده و ساخته می شود و به عنوان یک جایگزین گیاهی برای نصف و نیم (ایالات متحده) توصیف می شود.

برای رفع نگرانی از پردازش ، از موقعیت یابی آزاد استفاده کنید

مصرف کنندگان نگران تعداد مواد تشکیل دهنده و سطح فرآوری لبنیات گیاهی هستند. بیش از نیمی از آمریکایی ها می گویند که طبق تحقیقات Mintel ایالات متحده در مورد گزینه های لبنی ، بیش از نیمی از آمریکایی ها می گویند که دوست دارند گزینه های لبنی که کمتر پردازش می شوند را ببینند.

برای غلبه بر این انگ ، مارک های کرمی و خامه ای می توانند ادعاهای “عاری از” را به کار گیرند ، که مورد توجه مصرف کنندگان قرار خواهد گرفت. به عنوان مثال ، یک سوم مصرف کنندگان آمریکایی بدنبال گزینه های لبنی و عاری از مواد نگهدارنده هستند.

روش دیگر ، مارک های تجاری می توانند ارتباط کمترین مواد تشکیل دهنده محصول را انتخاب کنند. مثلا، کرم کنفی شیرین سبک وانیل Elmhurst فرانسه فقط با پنج ماده تشکیل شده است ، از جمله “خامه واقعی دانه های شاهدانه برای باز کردن حداکثر پتانسیل این غذای فوق العاده و طعم دهنده های طبیعی”.

شماره گیرهای عطر و طعم را شماره گیری کنید

تعداد کمی از محصولات خامه ای و خامه ای دارای ویژگی های طعم دهنده در بسته بندی هستند ، که این یک فرصت از دست رفته برای مارک ها است تا علاوه بر برجسته سازی مشخصات منحصر به فرد طعم بادام ، جو دوسر یا نارگیل ، به معرفی مواد افزودنی طعم دهنده نیز بپردازند.

به عنوان مثال ، خامه با پایه بادام از Eco Mil با قارچ های سفید و شیاتکه ، پیاز و فلفل سیاه درست می شود. با برجسته سازی امامی که قارچ به همراه دارد و ارائه پیشنهادات دستور العمل ، این برند می تواند مشتریانی را که می خواهند تجربیات طعم دهنده جدید و میانبرهای پخت و پز را به برنامه های معمول خود بیاورند ، جذب کند.

آنچه ما فکر می کنیم

مارک های خامه ای و خامه ای می توانند چگونگی مطابقت با لبنیات را نه تنها در قالب بلکه با تغییر در سطح چربی بررسی کنند. برای اطمینان از علاقه طولانی مدت مصرف کنندگان به این محصولات ، تولیدکنندگان از ساده سازی لیست مواد تشکیل دهنده و شماره گیری توصیف کننده های طعم بهره مند خواهند شد.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>