نوآوری در طعم چیپس سیب زمینی ژاپنی: ترش

Category: اخبار زیبایی پوست و مو | No comments


دیزی لی


Daisy یک مدیر وابسته با تیم Mintel Food & Drink است که در بازار چین فعالیت می کند. وی آخرین نوآوری ها و روندهای تأثیرگذار بر بازار غذا و نوشیدنی های چین را رصد و گزارش می کند.

با نگاهی به بازار میان وعده ژاپنی ، محصولات ژاپنی چیپس یک دسته بسیار فعال است. هر ساله در بازار ژاپن تعداد زیادی از محصولات بسیار خلاق ، نوآور و جالب روانه بازار می شود که این امر را به یک بازار مهم تبدیل می کند که جهان را در زمینه نوآوری محصولات تراشه سیب زمینی هدایت می کند.

در مقایسه با محصولات تراشه سیب زمینی چینی ، چیپس سیب زمینی ژاپنی از نظر انتخاب طعم و ابعاد ارزش یادگیری را دارد.

براساس پایگاه داده جهانی محصولات جدید Mintel (GNPD) ، نمک / نمک اصلی ترین انتخاب طعم دهنده چیپس سیب زمینی ژاپنی است. ترش (شامل آلو و پیاز و خامه ترش) نیز سهم خاصی را اشغال می کند ، بعد از طعم اصلی و عطر و طعم جلبک دریایی.

آلو و پیاز و خامه ترش در حال حاضر محبوب ترین طعم دهنده های ترش در بازار ژاپن هستند

میان وعده سیب زمینی Calbee Natsu Kishu Nanko Plum Potato برای تابستان 2020 دوباره بسته بندی شده است. این به عنوان چیپس سیب زمینی موج دار و برش داده شده به برش های ضخیم ، ساخته شده از سیب زمینی جدید بدون GMO برداشت شده در اوایل ماه های تابستان و چاشنی آلو نانکو از کیشو برای یک طعم طراوت و عطر و بوی ظریف ام.

Pringles Triple Sour Cream & Onion Potato Snack یک نوع نسخه محدود است. این سیب زمینی با سیب زمینی بدون GMO تهیه می شود و گفته می شود سه برابر غنی تر از انواع میان وعده سیب زمینی خامه ترش و پیاز است. این محصول فاقد رنگ مصنوعی و مواد نگهدارنده است و در بسته بندی 107 گرم به فروش می رسد.

چیپس سیب زمینی با طعم سرکه موج دیگری از ترشی را ایجاد می کند

تراشه های سیب زمینی طعم دار سرکه Koikeya Meccha Suppamucho به دلیل تقاضای مصرف کننده ، در بسته 60 گرم حاوی کد QR ، دوباره بسته بندی شده اند. گفته می شود که این میان وعده های سیب زمینی فاقد GMO دارای بافتی سفت و سخت و طعم سرکه بسیار تندی هستند.

کوکیایا پراید سیب زمینی لیمو و سرکه تراشه های سیب زمینی طعم دهنده هم اکنون در دسترس هستند آنها به عنوان چیپس سیب زمینی ترد ، واقعاً دلپذیر و ساخته شده با روش تولید سیب زمینی پراید ، با سیب زمینی های بدون عطر و طعم GMO ، تولید شده در ژاپن ، با پر از امامی ، توصیف می شوند که در دماهای مختلف به تردی مطلوب سرخ می شوند در حالی که باعث حفظ امامی و شیرینی سیب زمینی ، و دو بار با سرکه و لیمو از منطقه Seto چاشنی داده شده ، تا یک طعم تازه و ترش را تضمین کند.

میان وعده سیب زمینی لیمو ترش Koikeya Sappamucho اکنون برای جشن 35 سالگی محدوده Koikeya Karamucho و تبلیغ فیلم Pocket Monsters the Movie در دسترس است

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>