سلامت روده فراتر از هضم غذا است

Category: اخبار زیبایی پوست و مو | No comments



برای اطلاع از آخرین اخبار مصرف کننده و صنعت ، روندهای برتر و چشم اندازهای بازار ، با اخبار Mintel همراه با نظرات تیم تحلیل گران گروه جهانی Mintel همراه باشید.

وقتی صحبت از سلامتی روده می شود ، اولین چیزی که معمولاً به ذهن خطور می کند ، هضم غذا (یا مسئله متاسفانه سو، هاضمه) است. ما روده را با یک سیستم هضم سالم مرتبط می دانیم و اکثر آنها از چگونگی سوges هاضمه می توانند منجر به نفخ شکم ، نفخ شکم یا بی اختیاری شوند ، آگاه هستند. با این حال ، مطالعات نشان داده است که روده بیش از معده ما تأثیر می گذارد – این یک منطقه مهم برای تمرکز برای بهبود سلامت کلی است.

روده خانه سیستم عصبی روده ما است ، که شامل شبکه ای از اعصاب ، سلول های عصبی و انتقال دهنده های عصبی است – همان سیستم عصبی مرکزی ما. به این ترتیب ، روده “مغز دوم” نامیده می شود ، و تحقیقات نشان داده است که روده می تواند سیگنال ها را در عرض چند ثانیه به مغز منتقل کند. به عنوان مغز دوم ما ، نمی توان اهمیت روده را نادیده گرفت – خصوصاً پیوندهای آن با سلامت کلی جسمی و روحی ما. با افزایش تعداد مطالعات انجام شده ، ارتباط بین میکروبیوم روده و جنبه های مختلف سلامتی ، مصرف کنندگان حتی مشتاقانه بدنبال راه حل هایی هستند که با بدن آنها کار کند.

آگاهی از سلامت روده در آسیا و اقیانوسیه در حال افزایش است. در حالی که هنوز یک منطقه طاقچه است ، جایی که فقط 2٪ از مواد غذایی ، نوشیدنی و مکمل های APAC ، ادعای سلامت دستگاه گوارش را دارند ، چنین پرتاب هایی در پنج سال گذشته 23٪ رشد کرده اند. به غیر از دسته بندی محصولاتی مانند نوشیدن ماست و شیر کشت مایع ، که قبلاً به طور گسترده ای برای کمک به سلامت روده مورد توجه قرار گرفته اند ، سایر دسته ها مانند ویتامین ها ، مواد معدنی و چای از رایج ترین انواع محصول هستند که ادعای سلامت هضم را دارند. چاشنی ها ، غلات سرد و جایگزین های وعده های غذایی را فراموش نکنید – این دسته ها رشد چشمگیری در منطقه آسیا و اقیانوسیه نشان می دهند.

تمرکز روی غذا به عنوان یک منطقه رشد برای رفع نگرانی های مربوط به سلامت روده ، نقطه شروع خوبی است. طبق گفته Mintel Global Consumer ، از هر 10 مصرف کننده هفت نفر در آسیا و اقیانوسیه گفتند که در مورد آنچه می خورند فکر زیادی می کنند. محصولات غذایی و آشامیدنی که نگرانی های مربوط به سلامتی را برطرف می کنند ، احتمالاً در بین مصرف کننده هایی که به طور فزاینده ای از آنچه می خورند آگاه هستند و به دنبال گزینه های سالم تر هستند ، جذب بیشتری می کنند.

با رشد محبوبیت ادعاهای مربوط به سلامت دستگاه گوارش ، محصولی برای آزمایش مصرف کنندگان وجود ندارد – اما این محصولات چه فایده ای دارند؟ کمبود دانش در بین مصرف کنندگان عمومی در مورد چگونگی سلامت روده فرصتی برای مارک ها برای معرفی ابتکاراتی است که باعث افزایش آگاهی در بین مردم می شود. درک و آگاهی بیشتر از اهمیت سلامت روده برای رفاه عمومی به این معنی است که فضای کافی برای نوآوری در مورد غذاهای کاربردی و نوشیدنی هایی وجود دارد که از سلامت روده پشتیبانی می کنند و باعث بهبود سلامت عمومی می شوند. برای استفاده موثر از پتانسیل ادعاهای بهداشتی روده ، مارک ها می توانند بر روی مناطق آزمایش شده و اثبات شده تمرکز کنند که حتی برای حداقل مصرف کننده بهداشتی – بهداشت پوست ، ایمنی و بهداشت روانی و عاطفی جذاب باشد.

از طریق سلامت روده از سلامت پوست حمایت کنید

در سال های اخیر ، ما بحث های بیشتری در مورد محور پوست و روده – یا تأثیر میکروبیوم روده بر روی پوست ، که از طریق مکانیسم های ایمنی پیچیده به دست می آید ، مشاهده کرده ایم. این مورد به طور گسترده ای مورد تحقیق قرار گرفته است ، اما هنوز محور پوست و روده کاملاً درک نشده است. با این حال ، ممکن است مصرف کنندگان در آسیا و اقیانوسیه از قبل بدانند که روده و غذایی که می خوریم چگونه می توانند روی پوست ما تأثیر بگذارند – به طور متوسط ​​76٪ از مصرف کنندگان در منطقه موافقت کردند که یک رژیم غذایی سالم می تواند برای پوست / مو مفیدتر از محصولات استفاده شده باشد خارجی

پروبیوتیک ها و پروبیوتیک ها می توانند از میکروبیوتای روده سالم (جمعیت میکروارگانیسم هایی که در روده زندگی می کنند) پشتیبانی کنند. یک مطالعه اخیر از Frontiers در میکروبیولوژی نشان داده است که پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها از بروز اختلالات التهابی پوستی مانند آکنه ولگاریس و روزاسه جلوگیری کرده یا آن را درمان می کنند. به طور مشابه ، یک مطالعه نشان داد که روده می تواند پسوریازیس را تحت تأثیر قرار دهد و مصرف خوراکی پروبیوتیک ها می تواند علائم پسوریازیس را بهبود بخشد که معمولاً سلولهای پوست را سریعتر از حد طبیعی تکثیر می کند و باعث ایجاد لکه های پوستی می شود.

در حالی که مصرف کنندگان تا حد زیادی آگاه هستند که پروبیوتیک ها و غذاهای سنگین پروبیوتیک مانند ماست و کفیر می توانند مفید باشند ، برای ایجاد ارتباط مستقیم بین این محصولات و سلامت روده و در نتیجه تأثیر مثبت آن بر روی پوست فرد می توان کارهای بیشتری انجام داد.

ارتقا a یک میکروبیوتای روده سالم پتانسیل گسترده ای برای سلامت سیستم ایمنی بدن دارد

روده علاوه بر سلامت بهتر پوست ، می تواند به طور قابل توجهی بر ایمنی بدن تأثیر بگذارد. ما تحقیقات بیشتری در مورد چگونگی افزایش ایمنی محیط روده به طور موثرتر می بینیم ، اما ترجمه کافی چنین اطلاعاتی به مصرف کننده عمومی کافی نیست.

برجسته کردن مزایای ایمنی سلامت روده نمی تواند در زمان مناسب تری باشد. COVID-19 اهمیت حفظ یک سیستم ایمنی قوی را بسیار راحت کرده است. شرایط سلامتی قبلی مانند فشار خون یا چاقی به طور گسترده ای شناخته شده است که باعث می شود فرد در برابر COVID-19 آسیب پذیرتر شود. به این ترتیب ، مصرف کنندگان مشتاق هستند که سطح خاصی از سلامتی را حفظ کنند و به نوبه خود ، ایمنی خود را در برابر بیماری هایی که پاسخ بدن را ضعیف می کنند ، تقویت کنند.

تقویت ایمنی از طریق محیط روده نیز می تواند از طریق رژیم غذایی حاصل شود. مصرف کنندگان با دانستن این موضوع بر ایده استفاده از مکمل ها برای بهبود محیط پروبیوتیک (یعنی روده) متمرکز شده و بدنبال فرمولاسیون بیشتر مواد غذایی و نوشیدنی با پروبیوتیک ها ، تخمیر و داروهای پری بیوتیک هستند تا سلامتی خود را بهبود بخشند. با تأثیر COVID-19 که هنوز در ذهن بسیاری از مصرف کنندگان تازه مانده است ، تقاضای بیشتری برای انواع پروبیوتیک ها وجود خواهد داشت – و ما شاهد تنوع بیشتری در مواد غذایی و نوشیدنی های پروبیوتیک (به عنوان مثال ، شیر خشک ، آب میوه و غیره) خواهیم بود. به عنوان موارد استفاده از پروبیوتیک ها (به عنوان مثال ، استفاده از سویه های خاص برای نیازهای مختلف بهداشتی ، مانند مدیریت وزن ، بهبود پوست و غیره).

پتانسیل اتصال روده / مغز

همانطور که در روند مصرف کننده مینتل بحث شد ، “Total Wellbeing” ، تحقیقات علمی در حال ظهور و بهبود ردیابی سلامتی ، مصرف کنندگان را ترغیب کرده است تا راه حلهایی برای مکمل ساعت بدن داخلی ساخته شوند. مراقبت از اکوسیستم انسان فقط به معنای سلامت جسمی نیست. عملکردهای شناختی ، از جمله یادگیری ، حافظه و درک نیز به مغز و بدن متکی هستند – و این ما را به حفظ یک محور روده / مغز سالم می رساند.

محور روده / مغز ارتباطی است که مغز ، سیستم گوارش و احساسات را به هم پیوند می دهد و برای محافظت از سلامت شناختی و جسمی ما ضروری است. به همین دلیل است که وقتی عصبی یا ترس داریم هیجان زده یا تهوع می کنیم پروانه ها را در معده خود احساس می کنیم. به همین ترتیب ، حفظ سلامت روده هنگام بحث در مورد عملکردهای ذهنی و شناختی به همان اندازه مهم است.

آگاهی و اکتشاف روزافزون پیرامون محور روده و مغز در رشد حق ثبت اختراعات ثبت شده توسط م institutionsسسات تحقیقاتی ، مشاغل مراقبت های بهداشتی و شرکت های مواد غذایی و آشامیدنی در سراسر جهان منعکس می شود. ما شاهد ثبت اختراعات ثبت شده برای پیشنهاد این بوده ایم که می توان با خوردن یک باکتری خاص اختلالات بهداشت روان را کاهش داد و بحث در مورد ارتباط علائم گوارشی با اختلال طیف اوتیسم وجود دارد. با صحبت روزافزون در حوزه علمی میکروبیوم روده که نشان می دهد تأثیر گسترده تری بر بهزیستی ، از جمله تأثیر بر مسائل بهداشت روان ، به تدریج مردم در حال جذب شدن هستند و احتمالاً فرصت های گسترده تری برای ادعاهای احتمالی در آینده وجود دارد.

برای رفع نیازهای مصرف کننده عادی ، مارک ها می توانند بار دیگر به پروبیوتیک های پیش و پروبیوتیک روی بیاورند – فیبرهای خاص پری بیوتیک یا سویه های باکتری ممکن است عملکردهای شناختی را تحت تأثیر قرار دهند و به تعادل روحیه کمک کنند. با پذیرش گسترده چنین غذایی به شکل ماست ، کیمچی و آب میوه ، فرصت کافی برای کشف استفاده از پروبیوتیک های پیش و پروبیوتیک برای روده و سلامت شناختی وجود دارد.

فراتر از آن ، پست بیوتیک ها نیز در حال افزایش است. پست بیوتیک ها محصولات باکتریایی یا محصولات متابولیکی باکتریهای پروبیوتیک غیر قابل دوام هستند و گفته می شود که سلامت دستگاه گوارش را تنظیم می کنند ، ضمن تقویت عملکرد مغز به کاهش التهاب کمک می کنند. اشکال پست بیوتیک شامل اسیدهای آلی یا اسیدهای چرب زنجیره کوتاه ، پپتیدو گلیکان ها و پلی ساکاریدها است. مراقب رشد پست بیوتیک ها باشید ، که به طور کلی در مواد غذایی تخمیر شده توسط باکتری های زنده یافت می شود – به تمپه و کلم ترش فکر کنید. یک مزیت پستی بیوتیک این است که گزینه هایی را برای پروبیوتیک ها در دسته هایی مانند لبنیات محیطی یا میان وعده های محیطی و سایر دسته هایی که مصرف کنندگان ممکن است به پروبیوتیک ها علاقه مند باشند ، ارائه می دهد ، اما چالش های فنی (به عنوان مثال ، عملیات حرارتی ، ذخیره سازی محیط ، کمبود رطوبت در محصول و غیره) برای تولیدکنندگان زنده نگه داشتن پروبیوتیک ها بسیار دشوار است. این مواد در حال ظهور ممکن است یک روش جایگزین برای ارائه مزایای سلامتی میکروارگانیسم های زنده به مصرف کنندگان در چنین دسته هایی باشد. پستی بیوتیک ها همچنین می توانند به عنوان یک ماده عملکردی برای میکروبیوم روده ظاهر شوند ، جایی که پستی بیوتیک ها می توانند مکمل پری بیوتیک ها و پروبیوتیک های مستقر در محصولاتی باشند که به مصرف کنندگان یک محلول کلی روده و سلامت مغز ارائه می دهند.

روده را فراموش نکنید

همه اینها به این معنی است که روده بیش از آنچه فکر می کنیم مهم است. تحقیقات نشان می دهد که سلامت روده به طور جدایی ناپذیری با بقیه بدن ما ارتباط دارد و می تواند به طور قابل توجهی بر روی پوست ، ایمنی و عملکردهای شناختی ما تأثیر بگذارد. بسیاری از مصرف کنندگان قبلاً می دانند که حفظ سلامت روده برای سلامت عمومی حیاتی است – اما برای برجسته کردن پیوندها با سایر قسمت های بدن و تقویت نقش مصرف پری بیوتیک ها و پروبیوتیک ها (و با تحقیقات بیشتر ، پستی بیوتیک ها) در اطمینان از روده ، روی این علاقه ضربه بزنید. سلامتی.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>